Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (173): Koronavirüs salgını, neoliberalizm, medya – Yasemin İnceoğlu, Tuğçe Duygu Köksal ve Sevgi Kesim Güven ile söyleşi

Türkiye’nin iletişim ve medya alanında en yetkin akademisyenlerinden Prof. Dr. Yasemin İnceoğlu‘nu, Savaş Çoban ile birlikte derledikleri “Pandemi, neoliberalizm, medya” adlı kitabının yazarlarından İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanı Tuğçe Duygu Köksal ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi sosyolog Dr. Sevgi Kesim Güven ile birlikte ağırladım. Neoliberal kapitalist sistemin, mevcut güç yapılarına meydan okumayan ana akım medyanın da katkısıyla, koronavirüs salgını sırasında toplumun farklı kesimlerini nasıl etkilediğini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.