Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye siyasetinde son gelişmeler ve anket sonuçlarının gösterdikleri – Dr. İbrahim Uslu: “Sağ seçmenin ‘skandal duyarlılığı’ düşük, Sedat Peker videoları ve benzer olaylar iktidar partisi seçmeninin tercihlerini pek etkilemiyor”

Kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı Dr. İbrahim Uslu, Türkiye siyasetindeki son gelişmeleri, anket sonuçlarının gösterdiklerini ve partilerin son durumunu Medyascope’a değerlendirdi. Kültürel ve tarihsel olarak sağ seçmenin ‘skandal duyarlılığının’ düşük olduğunu söyleyen Uslu, bu nedenle Sedat Peker videolarının ve benzer olayların, iktidar partisi seçmeninin tercihlerini çok fazla etkilemediğini belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.