Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri Mine Eder ve görevden alınan Can Candan, protestoları ve rektör adayı seçimi sürecini anlattı: “Bir zihniyete itiraz ediyoruz, mücadelemiz devam edecek”

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine Eder ve üniversitedeki görevine Rektör Vekili Naci İnci tarafından son verilen Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Görevlisi Can Candan, üniversitedeki protestolarda son gelişmeleri Şükran Şençekiçer’e anlattı. Akademisyenler, Candan’ın görevden alınmasının ve üniversite bileşenlerinin sürdürdüğü rektör adayı belirleme sürecinin ayrıntılarını aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.