Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile söyleşi: “Devletimiz ekonomide gereğini yaptı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile Cumhur İttifakı’nın geçmişi ve geleceği, 2023 seçimleri, ekonomideki durum ve MHP’nin yereldeki çalışmaları üzerine konuştuk.

Şahin, ekonomideki dalgalanmanın küresel emperyalizmin dayatması ve “zillet ittifakı” olarak tanımladığı Millet İttifakı’nın buna destek vermesi sebebiyle oluştuğunu söylüyor. Şahin, Cumhur İttifakı’nın genelde olduğu gibi yerel yönetimlerde de birlik içinde olduğunu belirtiyor ve ekliyor: “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Recep Tayyip Erdoğan.”

İzmir’de MHP’nin 30 bin üyesinin olduğunu belirten Şahin, son genel seçimlerde MHP’nin şehirdeki oy oranı olan yüzde 6,2’nin üzerine çıkmayı hedeflediklerini belirtiyor. 


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.