Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Kubilay ile Herkes İçin Ekonomi (114): 2021’i geride bırakırken Türkiye ekonomisi

Medyascope.tv‘de ekonomist Murat Kubilay‘ın sunduğu Herkes İçin Ekonomi programında 2021’de Türkiye ekonomisinde yaşanan kritik süreçler gündemdeydi. Kubilay, 2021 yılına 7.40 seviyelerinde başlayan doların, 6.40’lara kadar geriledikten sonra, kasım ayındaki hızlı yükselişle aralıkta tarihi zirve olan 18.40 seviyelerine kadar çıktıktan sonraki son durum değerlendirmesini yaptı.

Merkez Bankası’ndaki koltuk değişikliklerinin ekonomiye olan yansımalarını hatırlatan Kubilay, faiz indiriminde ısrarcı olan Erdoğan’ın baskılarının piyasalardaki karşılığını, ekonomik krizin vatandaşa çıkan faturasını ve iktidarın son dolar hamlesinin olası sonuçlarını yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.