Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sırrı Sakık: “Barzani ‘barış için üzerimize düşen bir şey varsa seve seve katkı sunmaya hazırım’ dedi”

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani Başbakan Binali Yıldırım’la görüşmesinin ardından Ahmet Türk ve Sırrı Sakık ile görüştü.

IKBY Başkanı Mesud Barzani dün Ankara’da KHK ile görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk ve Ağrı Belediye Eşbaşkanı Sırrı Sakık ile bir araya geldi.

Sırrı Sakık görüşmenin ayrıntılarını Medyascope.tv’ ye değerlendirdi. Sakık Barzani’nin “2013 ruhu ve barış için üzerimize düşen bir şey varsa seve seve katkı sunmaya hazırım” dediğini söyledi. Barzani’nin ziyareti sırasında IKBY bayrağının Atatürk Hava Limanı’na asılmasına gösterilen tepkilere de değinen Sakık “Barzani’nin barışa yapacağı katkılar değil bayrağın konuşulması barış umutlarımızı kırıyor” dedi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309939178″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.