Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdem Gül, Esenyurt’un AKP’li Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun istifasının perde arkasını anlattı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu geçtiğimiz hafta sağlık sorunları gerekçesiyle istifa etmişti.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI NECMİ KADIOĞLU, EĞİTİMCİLERE GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEYEREK, İLÇEDE EĞİTİM SEVİYESİNİN YÜKSELMESİ İÇİN NE GEREKİYORSA BU ALANDA ÇABA GÖSTERİLDİĞİNİ, BUNDA EN BÜYÜK ETKENİN DE EĞİTİMCİLER OLDUĞUNU VURGULADI. (İHA/İSTANBUL-İHA)

Kulislere göre, Kadıoğlu’nun istifasının ardındaki neden farklı. Gazetelerde bugün yer alan haberlere göre, Kadıoğlu’nun istifasının asıl sebebi, özel sohbetlerde Erdoğan’ı eleştirmesi ve söylediklerinin partiye iletilmesi.

Kadıoğlu’nun istifasını bugün manşetine taşıyan Cumhuriyet Gazetesi’nin Ankara temsilcisi Erdem Gül ile, istifanın arkasında yatan sebepleri konuştuk:

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.