Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Serinin son filminden memnun kalmayan Star Wars hayranları, filmin seriden kaldırılması için imza kampanyası başlattı

Star Wars serisinin son film “The Last Jedi”’in seriden çıkarılması için change.org’da imza kampanyası başlatıldı.

Henry Walsh adında bir Star Wars hayranının serinin sekizinci filmini izledikten hemen sonra change.org’da başlattığı “Disney, orijinal seriden son filmi çıkarmalı” kampanyası 10 saat içinde 50 bin kişi tarafından imzalandı. Kampanyanın hedefine ulaşması için konulan sınır ise 75 bin imza.

Walsh; serinin neden kaldırılması gerektiğine dair change.org üzerinde yazdığı yazıda, “Episode VIII. komik bir taklit. Luke Skywalker ve Jedi mirasını tamamen yok etti. Fanların Star Wars’ı sevmesine sebep olan birçok nedeni  de yok etti. Bu düzeltilebilir. Tıpkı 30 yıllık hikayeleri ortadan kaldırdığınız gibi, bu son filmi de silebilirsiniz. Filmi seriden çekin ve Luke Skywalker’ın mirasını, bütünlüğünü ve karakterini kurtarmak için, Episode IX’u erteleyin ve Episode VIII tekrar çekin” dedi.

https://twitter.com/rianjohnson/status/943930384852574208?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.hollywoodreporter.com%2Fheat-vision%2Fstar-wars-rian-johnson-responds-last-jedi-fan-ire-1070055

The Last Jedi’nin yönetmeni Rian Johnson ise Twitter’dan gelen “izleyiciler arasındaki kutuplaşmayı nasıl buluyorsun?” sorusuna ise “hedef asla insanları bölmek ya da sinirlendirmek değil, Star Wars yaşamaya ve büyümeye devam edecekse, bu tartışmalar gerçekleşecektir” şeklinde cevap veriyor.

Birçok internet sitesi ve haber sitesine giren kampanya hakkında Disney’den herhangi bir açıklama gelmedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.