Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Pera Müzesi’nden “Sporda Kadın” temalı film gösterimleri

Pera Film’in Mart ayı programında kadın sporcuların hikayelerini anlatan filmlere yer veriliyor. “Altın Madalya:  Sporda Kadın” başlığı altında, dünyaca ünlü tenisçi kardeşleri anlatan “Venus ve Serena”, sadece yarış için yaşayan bir sporcunun kaygılarını işleyen “Sarah Koşmak İstiyor”, 16 yaşında kendine gelecek yaratmaya çalışan güreşçi kızın çabalarını aktaran “Siirt’in Sırrı”, senkronize yüzmenin güzelliğini gözler önüne seren “Mükemmel”, yaşadıkları yerin sosyoekonomik yapısını değiştiren Kenyalı uzun mesafe koşucu kadınların yer aldığı “En Uzun Yarış” gibi filmler gösterilecek.

Bu program kapsamındaki Pera Film etkinlik ve gösterimleri ücretsizdir. Rezervasyon alınmamaktadır. Gösterimler Pera Müzesi Oditoryumu’nda Türkçe altyazılı olarak yapılacak.

prog

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.