Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aydın Ağaoğlu: “Temmuz ayında Çiftlik Bank dolandırıcı diye bağırdım beni dinlemediler”

Sermaye Piyası Kuruluna göre 77 bin kişiden 510 milyon Lira toplayan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın yurtdışına kaçmıştı. Çiftlik Bank oyunu, kullanıcılarına, kolay para kazandırmayı vadetti. Çiftlik Bank hakkında, ana akım televizyon kanallarında ve gazetelerde birçok olumlu haber yapıldı ve reklamları yayınlandı. Ünlü kişiler reklam yüzleri oldu. Düzenledikleri etkinlikler ve gösterişli tesis açılışları ile insanların güvenini kazanan Çiftlik Bank, yayınladıkları videolar ile sosyal medyadan da birçok insana ulaştı.

12 Temmuz 2017 tarihinde Kanal B TV’de ‘Söz İstanbul’da’ programına konuk olan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, Çiftlik Bank ile ilgili çok önemli uyarılarda bulunurken, gelecekte çok insanın başını ağrıtacağını ve yetkililerin devreye girmesi gerektiğini söylemişti. İlgili videoyu aşağıda paylaşıyoruz.

Konuyla ilgili Aydın Ağaoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Mehmet Aydın ile yaptığı telefon konuşmasından, mağdur edilen vatandaşların ne yapması gerektiğine kadar bir çok bilgi paylaşan Ağaoğlu ile yaptığımız söyleşiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çiftlik Bank ile ilgili medyascope.tv’de daha önce çıkan haberlerimiz:

Çiftlik Bank neden ve nasıl battı? Gürsel Devrim İyim ile söyleşi

Çiftlik Bank: Kolay paraya ilginin ekonomik ve psikolojik nedenleri üzerine Devrim Dumludağ ile söyleşi

Ankara’daki mağdurlar anlatıyor: “Çiftlik Bank’a para yatırmak için evini satıp kiraya çıkanlar oldu”

Çiftlik Bank hakkında bilmek istediğiniz her şey

Mehmet Aydın’ın izini süren haberci Metin Cihan, Çiftlik Bank gerçeklerini anlattı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.