Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arsene Wenger görevi bırakacağını açıkladı

İngiltere Premier League’in adı Arsenal kulübüyle bütünleşmiş teknik direktörü Arsen Wenger sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı. Konuyla ilgili Alp Ulagay ile konuştuk.

22 yıldır Arsenal’ın başında olan Arsen Wenger, Premier League’in ikonlaşmış isimlerinden biri.

“Sezon sonu ayrılmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Kulübe uzun yıllar hizmet etme ayrıcalığına sahip olduğum için minnettarım. Arsenal benim aşkım” diyen Fransız teknik adama, Arsenal’ın resmi internet sitesinden yapılan teşekkür mesajında Wenger’in sözlerine de yer verildi.

Wenger: “Böyle bir kulüpte uzun yıllar unutulmayacak şekilde görev aldığım için minnettarım. Teknik ekibe, oyunculara, yöneticilere ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Taraftarları takımın arkasında durmaya çağırıyorum. Sevgilerimle’’ açıklamasını yaptı.

Konuyu spor yazarı Alp Ulagay ile konuştuk:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler