Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hayko Cepkin Zeytinli Rock Festivali’nde dünyada bir ilki gerçekleştirdi

Hayko Cepkin uzun zamandır üzerinde çalıştığı “konser alanına paraşütle inme” hayalini sonunda gerçekleştirdi. Cepkin aynı zamanda dünyada bir ilke imza atarak, Edremit’teki 8. Zeytinli Rock Festivali’nde, Altınkum sahiline Türk Hava Kurumu’nun uçağı ile yaklaşık bin metre yükseklikten atlayarak indi. Hiç ara vermeden bir saat sahnede kalan Cepkin, “Çok keyifliydi keşke siz de yapsanız” dedi.

Ünlü şarkıcı bu projenin hayata geçmesinde en büyük payın Türk Hava Kurumu’na ait olduğunu ekleyerek, “Türk Hava Kurumu’nun uçağı, pilotları ve teknik yer ekibi, yani kısacası bilfiil desteği ve sponsorluğu olmasaydı bu hayalime kavuşamazdım” dedi.

 

Festival rengârenk

Her zaman farklı sahne performanslarıyla şaşırtan Hayko Cepkin, Zeytinli Rock Festivali’nde yine merakları üzerine çekmeyi başardı. Sanatçının uçaktan atlamasını bekleyen izleyenlerin gözleri saatler öncesinden gökyüzündeydi. Cepkin’in uçaktan atladığı sırada ise sahneye bir semazen çıktı ve performansını sergiledi. Hayranlarının en çok ilgisini çeken sürpriz ise Cepkin’in sahneden püskürttüğü rengârenk boyalar oldu. Cepkin konser alanına gelmeden kısa bir uyarı yapıldı: “Dikkat! Bu şovun epilepsi ve kalp rahatsızlığı olanları etkileyeceği gözlemlenmiştir. Ayrıca şovda kullanılacak boya ve benzeri şeylerin üzerinizde renk bırakabilir. İzleyicilerin takdirine sunulur.”

Bir saat sahnede kalan Cepkin kendisinden sonra çıkan Moğollar grubunun da sahnesine konuk olarak “Dinleyiverin gari” şarkısını söyledi.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.