Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Çin’de bir anaokulunun açılış etkinliğinde, sahneye striptizci çıktı

New York Times’ın haberine göre; Çin’in Shenzen şehrindeki Xinshahui anaokulunda pazartesi günü yapılan okul açılış töreninde, birçok yerel dansçı ve dans grubunu yanı sıra bir striptiz dansçısı da sahne aldı.

Okul müdürü Lai Rong striptiz dansçısının sahne almasındaki amacı “çocukların çeşitli danslar hakkında daha çok şey öğrenmelerini sağlamak” olarak tanımladı. Velilerse Shenzen’de bulunan eğitim bürosuna şikayette bulunarak, müdürün ve sorumlu öğretmenlerin görevden alınmasını istedi.

Anaokulu bir önceki akademik yılı, makinalı tüfekler ve havan toplarının da bulunduğu askeri geçit töreni ile kapatmış ve velilerin tepkisini çekmişti.

Çocuklarını Xinshahui anaokuluna gönderen ve Shenzhen’de yaşayan ABD’li gazeteci Michael Standaert, striptiz gösterisini Twitter’da yayınladı.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.