Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

League of Legends Türkiye Büyük Finali’nin kazananı Bahçeşehir SuperMassive

League of Legends Türkiye Büyük Finali (TBF), 16 Eylül Pazar günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyük finalde, Bahçeşehir SuperMassive ve Royal Bandits karşı karşıya geldi. Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan takım ise Bahçeşehir SuperMassive oldu.

Her finalde ismini duyduğumuz fakat hiç Türkiye Büyük Finali şampiyonu olamayan SuperMassive, bu kez şeytanın bacağını kırdı. Royal Bandits’i 3-1’lik skorla mağlup edip 2018’in şampiyonu olan SuperMassive, 2016 yılında Caps, 2017 yılında ise Frozen takımlarına yenilerek birinciliği kaçırmıştı.

Royal Bandits’i 3-1’lik skorla mağlup eden Bahçeşehir SuperMassive, 1 Ekim’de Güney Kore’de düzenlenecek olan League of Legends Dünya Şampiyonası’nda, Türkiye’yi temsil edecek.

Riot Games tarafından bu yıl Türkiye’de altıncısı düzenlenen Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’ne ilgi de oldukça yüksekti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 12 binden fazla kişi olduğu söylenirken, canlı yayınlardan ise 1 milyondan fazla izleyicinin organizasyonu takip ettiği belirtildi.

“ESpor’a toplam desteğimizin 5 yıl içerisinde 30 milyon liraya ulaşmasını planlıyoruz”

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek profesyonel tek oyun ligi olan League of Legends’ın isim sponsorluğunu üstlendiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “ESpor alanındaki bu işbirliğimizle tüm ekosistemi kapsayarak, sektöre sunduğumuz katkıyı ve faydayı büyütmeyi hedefliyoruz. Geçen yıldan bu yana ESpor alanında yaptığımız kampanyalar ve tanıtımlar ile 14 milyon gence ulaştık. ESpor’a toplam desteğimizin 5 yıl içerisinde 30 milyon liraya ulaşmasını planlıyoruz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.