Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti bitmiyor: Cezaevinden izinli çıktı, ayrıldığı kadını bıçakla yaralayıp kızgın yağ ile yaktı

İstanbul’da cezaevinden izinli çıkan Ersin Ü. (40), daha önce ayrıldığı Kübra T.’yi (28) önce bıçakladı daha sonra da çaydanlıkta ısıttığı kızgın yağı kadının üzerine döktü.

İstanbul Küçükçekmece’de hırsızlık suçundan kaldığı cezaevinden izinli çıkan Ersin Ü., 6,5 yıl boyunca imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı ve 1,5 yıl önce ayrıldığı Kübra T. ile barışmak istedi. Kübra’nın bu teklifi reddetmesinin ardından Ersin Ü., 16 Eylül sabahı balkon kapısından gizlice eve girdi.

Mutfağa yönelen Ersin Ü., tezgahtaki sıvı yağı ısıttı. Buradan bir bıçak da alan Ersin Ü., kadının uyuduğu odaya girip “Bana yâr olmuyorsun, başkasına da olma” diyerek kadını önce bacağından bıçakladı, ardından başından aşağı kızgın yağ döktü. Evdeki bir miktar parayı da aldığı iddia edilen Ersin Ü. kaçtı.

Kolları, yüzü ve göğsü dökülen yağ ile yanan Kübra T., polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kübra T., gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücudunun büyük bölümü yanan Kübra T.’nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ayrıca, Kübra’nın bileğinin kesilme riski olduğu öğrenildi.

Kübra Ü.’nün halası, “Daha önce de aralarında problem oluyordu. Evinin eşyalarını falan satmıştı. Hem yaktı hem de parasını aldı gitti. Kübra’nın kollarındaki damarlar açılmazsa kesilebilirmiş. Bir an önce iyileşmesini istiyoruz. Herkesten destek bekliyoruz” dedi.

Olayın ardından kaçan Ersin Ü.’nün, yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.