Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Çorlu tren kazasının ikinci yıldönümü – Oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz: “Aldığım her nefeste ‘ah’ derken, ben neden korkabilirim ki?”

İki yıl önce (8 Temmuz 2018) Halkalı-Uzunköprü seferini yapan yolcu treni, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde devrildi ve 25 kişi hayatını kaybetti. Kazada sekiz yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, geçen iki yılda neler yaşadığını Medyascope’a anlattı. Öz, “İki yıldır hayatımız altüst oldu. İki yıl önce benim bir amacım vardı, oğlum vardı, hayallerim ve ideallerim vardı. Ama benim her şeyim elimden alındı, oğlum benim her şeyimdi. Aldığım her nefeste, her saniye ‘ah’ derken ben neden korkabilirim ki?” diyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.