Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doktor Recep Ali Köseoğlu koronavirüsten hayatını kaybetti: “Durumu bir gecede kötüleşti, çok sevilen bir doktordu”

Türkiye, koronavirüs salgınıyla mücadelede yedinci ayı geride bıraktı. Günlük hasta ve vefat sayıları salgının hâlâ ciddi şekilde ilerlediğini gösterirken, sağlık çalışanlarından da kayıplar artıyor. Son 24 saatte üç hekim hayatını kaybetti. Türk Tabipleri Birliği’nin verilerine göre, sadece ekim ayının ilk sekiz gününde yedi sağlık çalışanı koronavirüs yüzünden vefat etti.

Uzman Doktor Recep Ali Köseoğlu, 7 Ekim’de hayatını kaybeden üç hekimden biriydi. Köseoğlu, İstanbul’da özel bir hastanede çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanıydı.

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ni 1987 yılında bitirdikten sonra uzmanlığını çocuk hastalıkları alanında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yapan Köseoğlu, İstanbul Büyükçekmece Hastanesi, Silivri Devlet Hastanesi ile Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Evli ve bir çocuğu olan Köseoğlu, 56 yaşındaydı. 

Medyascope’tan Hazar Dost’a konuşan Köseoğlu’nun arkadaşları, “İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürüyordu. Bir iki gündür hastanedeydi. Durumu, sabah saatlerinde iyiydi, entübe bile değildi. Gece saatlerinde durumu kötüleşti ve kaybettik” dedi.

Recep Ali Köseoğlu’ndan “Çok sosyal biriydi” diye bahseden arkadaşları, Köseoğlu’nun çok sevilen bir doktor olduğunu da sözlerine ekledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler