Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (76) – Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile söyleşi: “Muhalefet bir araya gelemez varsayımı çöktü”

Ankara Gündemi’nin bu haftaki konuğu Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal oldu. Özgür Özdemir’in sorularını yanıtlayan Uysal, Türkiye gündemini değerlendirdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, cumhurbaşkanlığı seçimi ve adaylıklarla ilgili “Bugün isimler üzerinden tartışmak yersiz” diye konuştu. Hükümetin koronavirüs ile mücadele yöntemini eleştiren Uysal, “Sayıları manipüle ederek maalesef insanlarımızın canıyla oynadılar” dedi. Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun dinlenildiklerine dair açıklamalarıyla ilgili de “Türkiye’de dinleme endişelerini giderecek bir hukuk güvenliği yok. Dinlenme endişesini taşıyoruz” açıklamasını yaptı.

https://www.youtube.com/watch?v=gusd4ITGYr0&ab_channel=Medyascope

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler