Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (158): Kongre baskınından sonra Trump, Trump’tan sonra ABD – Dilge Timoçin, Sezin Öney ve Selin Nasi ile söyleşi

Amerikan tarihine görevinden iki kez azledilmiş başkan olarak geçmeye hazırlanan Donald Trump Beyaz Saray’daki son bir haftasında neler yapabilir? Destekçileri Temsilciler Meclisi’ndeki azil süreci hakkında ne düşünüyor? Kongre baskınının azmettiricisi olmakla suçlanan Trump’ın akıbeti, Trump’tan cevaz alan başka ülke liderleri için ne anlam ifade eder? 20 Ocak’ta Beyaz Saray’a yerleşecek olan Joe Biden’ı nasıl bir ABD, nasıl bir dünya bekliyor? Meslektaşlarım Dilge Timoçin, Sezin Öney ve Selin Nasi ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.