Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hayvan Hakları Dernekleri’nden “Katliam Yasasına Hayır” mitingi: “Dur ve Duy!”

Hayvan hakları yasa teklifinin, dün (7 Temmuz) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda değiştirilmeden kabul edilmesi üzerine hayvan severler miting kararı aldı.

Hayvan hakları dernekleri “Dur ve Duy’” sloganıyla “Katliam Yasasına Hayır” mitingi düzenleyecek. İlk miting 11 Temmuz Pazar günü saat 13:00’de Ankara’da Ulus Meydanı’ndaki Atatürk Heykeli’nin önünde yapılacak.

Sivil toplum kuruluşları ve muhalefet milletvekilleri, komisyondan geçen teklifte Hayvan Hakları Araştırma Komisyonu’nda belirlenen düzenlemelerin çoğunun yer almadığını, yasanın birçok açıdan hayvanları korumaktan uzak olduğunu ileri sürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.