Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Son bir haftada koronavirüs vaka sayısı 4 binden 22 bine yükseldi: İstanbullu vatandaşlar ne diyor? – “Aşıyı reddedenlerin yaptıklarının cezasını çekmek istemiyoruz”

Güncel Sağlık Bakanlığı verilerine göre son 24 saatte 261 bin 198 kişiye test yapıldı ve 22 bin 161 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı, 60 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Özgün Özgül ve Sema Kızılarslan, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yurttaşlara artan vakalar hakkında ne düşündüklerini sordu. Birçok kişi tekrar kısıtlama ve kapanmaya gidilmesine karşı. Medyascope’a konuşan bir vatandaş, “Aşıyı reddedenlerin yaptıklarının cezasını çekmek istemiyoruz, tekrar bir kapanmaya gidilmemeli” dedi. 

Kamera & Kurgu: Özgün Özgül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.