Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doç. Dr. Ali İhsan Ökten: “Dünyada görülen Omicron varyantının Türkiye’de de görülmesi bilimsel olarak ihtimal dahilinde”

Omicron varyantı, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından bir “endişe varyantı” olarak sınıflandırıldı. Aşılar varyanta karşı etkili mi? Koronavirüs ile benzerlikleri neler? Türkiye’de varyantlar üzerine çalışılmadığı için henüz burada tespit edilmemiş olabilir mi? Türk Tabipleri Birliği (TTB) İkinci Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ile yeni varyant hakkında konuştuk. Ökten, “Bilimsel olarak, dünyada görülen Omicron varyantının Türkiye’de de görülmesi ihtimal dahilinde” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler