Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeni Türkiye’de “endişeli” gençler – “Her gencin yaşadığı ayrımcılık, yaşadığı sorun yarının Türkiyesi için tartışılmalı”

İktidar değişiminin ardından yeni Türkiye’de gençlerin durumu ne olacak? Muhafazakâr, İslamcı, Kürt, milliyetçi ve seküler gençler bir arada yaşama konusunda kendilerinden önceki kuşaklardan daha becerikli çıkar mı? Rövanşist tavır ve düşünceler gençlerin ne kadar gündeminde? Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Tunahan Elmas ve İYİ Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Hamza Yurtsever ile konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.