Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Onlar yazdı, biz seslendirdik: Hafta Sonu Yazıları Podcast (47)

Ruşen Çakır’ın “Sadece Erdoğan ile “Türkiye Yüzyılı” vizyonu – Her şeyi söylemeye çalışırken hiçbir şey söylememek” başlıklı yazısını Hasan Teoman Bingöl seslendirdi.

Işın Eliçin’in “Elon Musk, Billie Eilish ve babam… ya da ‘kişisel olan politiktir’” başlıklı yazısını Hasan Teoman Bingöl seslendirdi.

Seren Selvin Korkmaz’ın “Muhalefetin Brüksel turu ve Altılı Masa’nın dış politika vizyonu” başlıklı yazısını Gökçe Çiçek Kösedağı seslendirdi.

Sevilay Çelenk’in “Çünkü hikaye uzun ve dört bir yanı kaplamış…” başlıklı yazısını Gamze Elvan seslendirdi. 

Ayşe Çavdar’ın “Cumhuriyet, laiklik ve HDP” başlıklı yazısını Özge Elvan seslendirdi.

Senem Görür’ün “Bolsonaro’nun bir kez daha seçilmesi hepimize pahalıya mâl olacak, neden mi?” başlıklı yazısını Janset Atacan seslendirdi.

Doğa Üründül’ün “Tekrar Beşiktaş’ın başına geçen Şenol Güneş’i bekleyen üç sorun” başlıklı yazısını Özge Elvan seslendirdi.

İsmail Güzelsoy’un “Nosebo etkisi” başlıklı yazısını Burak Siperli seslendirdi.

Aydın Selcen’in “Rishi Sunak soydaş mı, akraba mı?” başlıklı yazısını Burak Siperli seslendirdi.

Şebnem Yardımcı Geyikçi’nin “Neden muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu olmalı?” başlıklı yazısını Janset Atacan seslendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.