Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Obama’ya Spotify’dan iş teklifi: “Playlistlerin başkanı”

ABD başkanlığındaki 8 yıllık döneminin sonuna gelen Barack Obama, uzun süre işsiz kalacağa benzemiyor. Spotify adlı müzik uygulaması, Obama’ya “Playlistlerin başkanı” ünvanlı bir iş teklif etti. Spotify’in kriterlerine bakıldığında, Obama bu iş için oldukça uygun bir aday.

 

320x486

Spotify’ın “Playlistlerin başkanı” iş teklifi, Obama’nın Symposium Stockholm CEO’su Natalia Brzezinski’ye yaptığı bir şaka sonrası geldi. İsveç’teki bir müzik, teknoloji ve moda festivalindeyken Obama’nın “Hala Spotify’dan bir iş teklifi bekliyorum. Çünkü hepinizin şarkı listeme bayıldığını biliyorum” sözlerini Brzezinski’nin Facebook hesabında paylaşması sonrası Spotify harekete geçti.

Spotify’ın CEO’su Daniel Ek, “Obama, Spotify’da çalışmakla ilgilendiğini duydum. Bunu görmüş müydün?” mesajıyla Spotify’ın iş ilanını Twitter’da paylaştı. İlanda aranan kriterler, Barack Obama için çok uygun görünüyor.

Spotify’in şaka yollu bir dille hazırladığı ilana göre, dünya çapında bir liderlik için bu işe başvuracak adayın iyi bir takım ruhu ve iş etiğinin yanı sıra Nobel Barış Ödülü’ne sahip olması isteniyor. Nobel Barış Ödüllü Obama’ya teklif edilen bu pozisyon için ünlü sanatçıları tanıyor olmak da büyük bir avantaj. Kriterlere göre tüm zamanların en iyi konuşmacılarından biri olması beklenen adayın basın etkinliklerinde müzik listeleri hakkında tutkuyla konuşması gerekiyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.