Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İlaçlar PTT ile dağıtılacak: TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan ile söyleşi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), PTT ile imzaladığı protokol sonucu yurtdışından temin edilen ilaçları artık PTT aracılığıyla dağıtacağını açıkladı.

Eczacıların ve meslek örgütlerinin tepkili olduğu bu konuyu, Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan’la konuştuk. Nurten Saydan’a göre ilaç kullanıcıya kargoyla gönderilebilecek bir ürün değil çünkü hem ilacın taşınmasıyla ilgili koşulların, hem de eczacının yardımı olmadan ilaç kullanımının tehlike oluşturma ihtimali yüksek.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/305739669″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.