Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fransa’da PSG şampiyonluğunu ilan etti

Fransız Legue 1’de dün Paris Saint-Germain, bitime beş hafta kala üst üste 5. Şampiyonluğunu ilan etti. Monaco ise ağır yenilgi ardından taraftara bilet paralarını iade edeceğini açıkladı.

Ligue 1’in 32. haftasında lider PSG, evi Parc des Princes’te Monaco’yu ağırladı ve 7-1’lik galibiyetle bitime beş hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Böylelikle PSG 2013-14 sezonundan beri şampiyonluk geleneğini bu sezonda sürdürdü. Üst üste 5. Şampiyonluğunu kazanan PSG toplamda 8. Lig şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=A0q3xbgor3M

https://www.youtube.com/watch?v=ClPHRaWM7F0

Puan tablosunda 2. sırada olan Monaco ise 7-1’lik ağır yenilginin ardından, misafir tribünleri dolduran taraftarına bilet paralarının iadesini yapacağını açıkladı. Bu hafta içinde detayların resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı da açıklamada yer aldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.