Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Karagümrük Spor Kulübü’nden “Otizme Farkındalık” projesi

 

Otizm ile ilgili farkındalık yaratabilmek ve otizmli çocukların eğitimlerine destek olmak için gerçekleştirilen projede, Karagümrük Spor Kulübü’nün ana sponsoru Unico Sigorta, formanın şort kısmındaki logo konumlandırma hakkını Tohum Otizm Vakfı’na devretti. Ayrıca 21 Ekim Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçın bilet satışlarından elde edilen gelirin tümü Karagümrük Spor Kulübü tarafından vakfa bağışlandı.

İkinci Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Karagümrükspor, sezonun 9. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ikinci yarısında oyunu domine eden Karagümrük, puanını 16’ya çıkarttı.

Mücadelenin sadece saha içinde olmadığını hatırlatan Karagümrük Spor Kulübü, köklerine yakışır şekilde yaptığı bu anlamlı hareketiyle kamuoyunun takdirini de kazandı.

Üst ligi hedefleyen Karagümrük, sezon boyunca formalarında ana sponsoru Unico Sigorta’nın logosu yerine ‘’Otizme Farkındalık’’ yaratmak için Tohum Otizm Vakfı’nın logosunu taşıyacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler