Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

At The Gates üçüncü kez İstanbul’da

Avrupa Death Metali’ne yeni bir boyut kazandıran At The Gates, “To Drink From the Night Itself” albümünün turnesi kapsamında üçüncü kez İstanbul’a geliyor. Göteborg Sound’un yaratıcılarından, melodik death metalin gelmiş geçmiş en önemli gruplarından At The Gates %100 Metal konserleri kapsamında bu pazar Vera Müzik organizasyonuyla Beşiktaş If sahnesinde olacak.

1995’te çıkan “Slaughter of the Soul” ile melodik death metalin en önemli klasiklerinden birini yaratan grup, verdiği uzun süreli aranın ardından “At War With Reality” albümüyle geri dönmüş, bu albümün turnesinde iki kez ülkemize gelmiş ve hayranlarına unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Tomas Lindberg’in yürek parçalayan haykırışlarını, melodik death metal tarihini yaratan unutulmaz rifleri ve türün standartlarını belirleyen kapkaranlık melodileri duymak için, 2 Aralık’ta siz de If Performance Hall Beşiktaş’taki yerinizi alın!

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.