Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (53) – DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Avşar: “İnsanlığın yüzyıllar boyu elde ettiği haklar, şu an Türkiye’de kullanılamıyor”

Ankara Gündemi‘nin 53. bölümünde Okan YücelDEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi avukat Gülçin Avşar’ı konuk etti. Programda Türkiye’deki yargı sisteminin mevcut durumu ve çoklu baro tartışmaları konuşuldu.

Avşar, çoklu baro düzenlemesinin yargı üzerindeki siyasî tahakkümü artıracağını söyledi. Yargı bağımsızlığının her geçen gün geriye gittiğini ve Türkiye’de yaşayan insanların kendilerini güvende ve özgür hissetmediklerini belirten Avşar, “İnsanlığın yüzyıllar boyu elde ettiği haklar, şu an Türkiye’de kullanılamıyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.