Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Evde kalma lüksü olmayan insanlar için bir şey yapmanız gerekiyor, benim de elimden gelen buydu” – ABD’de koronavirüs aşı denemelerine katılan siyasetbilimci Doç. Dr. Sinan Ciddi ile söyleşi

Amerika Birleşik Devletleri‘nde (ABD) yaşayan siyasetbilimci Doç. Dr. Sinan Ciddi, Pfizer ilaç firmasının gerçekleştirdiği üçüncü aşama koronavirüs aşı denemesine katılan 30 bin gönüllü denekten biri.

Ciddi, katıldığı denemeyi ve sürecin nasıl işlediğini Betül Başak‘a anlattı. Denemeye gönüllü olarak risk aldığını düşünmediğini, asıl riski evde kalma lüksü olmayan ve çalışmak zorunda kalan kişilerin aldığını belirten Ciddi, “Elimden bu geliyordu. Evde kalma lüksü olmayan insanları düşündüğünüz zaman insanın bir şey yapması gerekiyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.