Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Her oyun için yeni kağıt” önerisini kahvehanelere sorduk: “O kağıtların parasını kim karşılayacak?”

Haber: Cemre Su Arvas & Yusuf Said Akcakaya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Eylül Salı günü Türk Tabipleri Birliği’ne (TTB) yaptığı ziyaretin ardından “Kahvehaneler açık, güzel. Ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahvehaneye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki her oyunda sıfır, yeni kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor” demişti. 

Medyascope‘tan Cemre Su Arvas ve Yusuf Said Akcakaya, Kılıçdaroğlu’nun “her oyun için yeni kağıt” önerisini İstanbul Beşiktaş’taki kahvehaneci ve kahvehane müşterilerine sordu. Bir kahvehane işletmecisi, “O kağıtların parasını kim karşılayacak?” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.