Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (65) – Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu ile söyleşi: “Hukuk içinde AKP’den hesap soracağız”

Ankara Gündemi programının bu haftaki konuğu, 26 Ağustos 2020 tarihinde kurulan Doğru Parti’nin Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu oldu.

Türkiye’nin en büyük sorununun Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) iktidarı olduğunu belirten Serdaroğlu, daha önce farklı partilerden teklif aldığını ancak hiçbir partinin mevcut siyasi sorunları çözecek bir perspektif geliştiremediğini düşündüğü için yeni bir parti kurmaya karar verdiklerini söyledi.

Partinin teşkilatlanmasının hızla sürdüğünü anlatan Serdaroğlu, partide gençlerin ve kadınların çoğunlukta olacağını belirtti.

Rifat Serdaroğlu, Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ni ve Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’ni “AKP’nin türevleri” olarak nitelerken, bu partiler ile ittifak yapmayacaklarının altını çizdi ve “Hukuk içinde AKP’den hesap soracağız” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.