Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (70) – Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci ile söyleşi: “Milletimiz için erken seçim istiyoruz”

Ankara Gündemi‘nin 70. bölümünde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, Özgür Özdemir’in sorularını yanıtladı. Programda Gelecek Partisi’nin 1. Olağan Kongresi, erken seçim çağrıları ve Türkiye siyasetinde yaşanan gelişmeler konuşuldu.

Gelecek Partisi’nin 1. Olağan Kongresi’nin mesajlarından birinin güçlendirilmiş parlamenter sistem olacağını söyleyen Temurci, “Türkiye’de birçok sorunun nedeni cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Biz sorunlardan kurtulmak için yeni bir sisteme ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Demokratik bir iklim olmadan Türkiye’de yatırım ve kalkınma olmayacak, bu nedenle güçlendirilmiş parlamenter sistem modeli öneriyoruz” dedi.

Erken seçim tartışmalarına da değinen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temurci, “Türkiye’de hiç olmadığı kadar millet ülkeyi yöneten iktidardan hesap soruyor. 2021 yılından öteye Türkiye götürülmez. Milletimiz için erken seçim istiyoruz” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.