Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (81) – CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: “Topluma aşı yetmezken siyasi parti genel başkanlarının koşarak aşı yaptırmaları ne kadar doğru bilmiyorum”

Ankara Gündemi programının bu haftaki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel oldu. Programda koronavirüs salgınının seyri ve aşılamanın başlaması konuşuldu.

CHP olarak aşı çalışmalarına destek verdiklerini belirten Atila Sertel, aşı olmak için vatandaş olarak kendilerine sıra gelmesini bekleyeceklerini söyleyerek “Topluma aşı yetmezken siyasi parti genel başkanlarının koşarak aşı yaptırmaları ne kadar doğru bilmiyorum” dedi.

Sertel, hem salgın hem de aşılama sürecini iyi yönetememekle eleştirdiği hükümetin topluma yeterince değer vermediğini de sözlerine ekledi.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.