Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kürtçe ve Türkçe caz müzik yapan Ruşen Alkar, ikinci albümünü çıkarabilmek için kampanya başlattı

Sanatçı Ruşen Alkar, ikinci albümünü çıkarabilmek için Fongogo isimli siteden bir kampanya başlattı. Ruşen Alkar’ın dinleyicileri bu site aracılığıyla Alkar’a finansal destek sağlayabilecek. Başlatılan bu kampanya sayesinde sanatçı Ruşen Alkar albümünde Kürtçe, Türkçe bestelerini caz müzisyenleriyle buluşturabilecek.

Şevket Akıncı, Ayşe Tütüncü, Cem Aksel gibi isimlerle bu proje sayesinde bir araya gelebileceğini aktaran Ruşen Alkar, 60 günlük bir kampanya başlattıklarını ve hedeflerinin 10 bin lira olduğunu söyledi. Alkar, “ kültür-sanat anlamında yaşadığımız, ülke olarak içinde bulunduğumuz bu tıkanık duruma aslında bireysel anlamda destek olmak isteyen, bunun zevkini yaşamak isteyen insanlarla buluşmak istiyoruz. Çünkü aykırı şeyler yapmak zorlu bir süreci getiriyor. Biraz manevi kısmı da aşmak için aslında bu yolu tercih etmek hoşuma gitti” dedi.

Konuşmamızın tamamını dinleyebilirsiniz:

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.