Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

FETÖ operasyonu: 99 asker ve 1 emekli albay hakkında gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ faaliyetlerinin tespit ve deşifresine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Kara Kuvvetleri Komutanlığında görevli 99 asker ile 1 emekli albay için gözaltı kararı çıkarıldı.

Soruşturma kapsamında, örgüt içi haberleşme amacıyla ankesör veya sabit kontörlü hatlarla irtibat sağladığı tespit edilen 1 emekli albay, 9 yüzbaşı ve 90 üsteğmen olmak üzere toplam 100 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet MüdürlüğüTerörle Mücadele Şubesi ekipleri, gözaltı kararı verilen şüphelilere ait adreslere eş zamanlı operasyon başlattı.

Operasyonun sürdüğü, gözaltına alınanların Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildiği öğrenildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.