Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

FETÖ okuluna bağış yaptıkları iddiasıyla 13 iş insanı gözaltına alındı

FETÖ’ye bağlı olduğu için kapatılan Bursa Orhangazi Üniversitesi’ne toplam 1 milyon TL bağış yaptıkları belirlenen 13 iş insanı, eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında örgüte bağış yapanlar hakkında yakalama kararının çıkarılmasının ardından, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 17-25 Aralık sürecinden sonra kapatılan Bursa Orhangazi Üniversitesi’ne toplam 1 milyon TL bağış yaptıkları belirlenen 13 iş insanı, gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon sonucunda gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.