Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (57) – İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu: “Hükümet, MHP’nin kayıtsız desteğinden dolayı hata yapma payını oldukça artırdı”

Ankara Gündemi’nin 57. bölümünde İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Okan Yücel’in sorularını yanıtladı. Programda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı “evine dönmeli” çağrısı, İYİ Parti’nin Türkiye siyasetindeki etkisi ve İstanbul Sözleşmesi değerlendirildi.

İYİ Parti’nin kurulduğu günden beri Türkiye’deki demokrasi mücadelesine kalite getirdiğini ve sandığa küsmek üzere olan seçmene umut aşıladığını belirten Ağıralioğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) yürüyeceği yolu bitirdiğini ve topluma söyleyecek sözü kalmadığını söyledi. Hükümetin, karnesinin en zayıf olduğu dönemi geçirdiğini söyleyen Ağıralioğlu, “Hükümet, MHP’nin kayıtsız desteğinden dolayı hata yapma payını oldukça artırdı” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.