Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Üstün Ergüder, Prof. Dr. Şevket Pamuk ve Prof. Dr. Ali Alpar, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşananları tartıştı: “Boğaziçi bir mücevherdir”

Boğaziçi Üniversitesi‘nde 31 yıl öğretim üyesi, dört yıl bölüm başkanı, 1992-2000 yılları arasında da rektör olarak görev yapan ve aynı zamanda Bilim Akademisi Onursal Üyesi Prof. Dr. Üstün Ergüder, Bilim Akademisi Kurucu Üyesi, Boğaziçi Üniversitesi’nde 25 yıldır öğretim üyesi olarak çalışan, dört yıl rektör yardımcılığı ve on yıl senato üyeliği yapan Prof. Dr. Şevket Pamuk ve Sabancı Üniversitesi’nden Bilim Akademisi Başkanı Prof. Dr. Ali Alpar, Boğaziçi Üniversitesi’ne Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasının ardından yaşananları, üniversite özerkliği perspektifinden değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.