Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul merkezli ByLock operasyonu: 56 gözaltı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, ByLock kullandıkları iddiasıyla 56 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Karar üzerine operasyon başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul, Amasya, Bilecik, Bitlis, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Isparta, İzmir, Manisa, Mersin, Tekirdağ ve Uşak’ta belirlenen adreslere operasyonlar düzenledi.

Düzenlenen operasyonlarda, şu ana kadar 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.