Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#Koronavirüs salgını toplumları ve siyaseti nasıl etkileyecek? Medyascope takipçileri için okuma önerileri

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından “pandemi” olarak ilan edilen, tüm dünyada neredeyse eşzamanlı olarak yayılan koronavirüs salgını sadece gündelik alışkanlıklarımızı değil, toplumları ve siyaseti de değiştiriyor. Kısa ve uzun vadede siyaset ve toplumlar nasıl şekillenecek? Yeni bir küresel düzen mi oluşuyor? Büyük devrimlerin eşiğinde miyiz? Medyascope olarak bu ve benzeri sorulara yanıt vermeye çalışan seçme yazıları siz takipçilerimiz için derledik.
https://medyascope.tv/2020/04/02/noam-chomsky-koronavirusun-iyi-yani-belki-de-insanlari-nasil-bir-dunya-istedigimiz-konusunda-dusunmeye-itmesi-olacak/

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.